Om Teater Nordvest

TEATER NORDVEST ER DIT LOKALE BYDELSTEATER

På initiativ af Teatergruppen Batida og Kultur Nord/BIBLIOTEKET på Rentemestervej har Københavns Kommune givet en sum penge, så Teater Nordvest kan opføre 100 teaterforestillinger hvert år.

Det betyder, at alle børn, unge og familier i hele Bispebjerg nu har fået mulighed for at opleve GRATIS teater i alle afskygninger – 100 gange om året.

Du vil kunne opleve Teater Nordvest mange forskellige steder i løbet af året: i Batidas Teaterhus på Rentemestervej 25A. På BIBLIOTEKET. I Nordvestparken, Nørrebroparken og andre parker og pladser. Tjek programmet for at se, hvor og hvornår Teater Nordvest viser forestillinger.

Levende historier med masser af musik
En stor del af de forestillinger, der præsenteres af Teater Nordvest er Teatergruppen Batidas egne produktioner.

Vi er et professionelt teaterensemble, som har turneret med vores musikalske forestillinger i Danmark og udlandet gennem snart 30 år. Batida har spillet i over 35 lande, heriblandt Iran, Tyrkiet, Cuba, Nordkorea, Rumænien, Afghanistan og Frankrig.

Oplevelserne med at rejse og arbejde med kultur i mange lande og på tværs af sociale og kulturelle forskelligheder har altid givet stor inspiration til Batidas musikalske og dramatiske stil.

De sidste 20 år har vi haft kontor og produktionslokaler i 2400 Nordvest, og nu nyder vi at møde bydelens mange mennesker og ressourcer på en helt ny måde.

Hjælp os med at blive bedre
Hvad kan vi bruge teater til i vores område? Hvordan kan vi mødes og udvikle fælles ressourcer bedst? Hvordan kan teater gøre mest gavn og nytte i området? Hvad synes du kunne være sjovt at gøre med teater i 2400 NV i fremtiden? Vi vil meget gerne høre din mening.

Ring til os eller kom forbi – vi glæder os til at se dig!